Když tvůj cit pominul
Anotace: nevím proč ale mám pocit,že všechno to krásné najednou odeznělo .. není jako dřív.. repektive není jako dřív před jinýma ke mě.. =(
Na louce,
pozoruji hvězdy.
Na dlani srdce,
okolo lásky tolik je vědy!
Tys blázen,
nechals ji proklouznout.
Tato báseň,
nemůže jako tvůj cit pominout.
Měsíc svítí mi do tváří,
a já se červenám,
"ty vzpomínky" ti právem náleží.
škoda že na Tebe často myslívám.
Komentáře (0)