Anotace: Vzpomínka již hodně dávná, leč stále příjemná. (Apropó, text jsem psal pro 3/4 rytmus, teď na to koukám, něco si broukám a vidím, že mne napadla melodie podobná Feleeně z El Passa, co zpíval Michal Tučný...) Všem Helenám k svátku, té jedné zvláště.
Mile se usmíváš, potěšila, dnes máš jinou Helenu, se kterou si užíváš.
04.09.2009 16:59:00 | strawbery
To je škoda, žes byl tolik mladej...:-D
(jo, směju se i nesměju, protože každej máme svý "maldý" okamžiky)
Krásný dny budoucí
24.08.2009 19:41:00 | Mirka Hedbávná
Helllo, Hašlerko, jsem rád, že se líbí.
Jiří, díky za repliku se vzpomínkou na Tróju; na tu i já rád vzpomínám, nemálo chvil jsem tam strávil právě s... ...no hádej s kým!
18.08.2009 00:41:00 | Špáďa
Znal jsem jednu, bydlela v Tróji, tak jsem jí říkal Trójská... nemilovala mě :-(
***
Jiří senior
17.08.2009 21:31:00 | j.c.