Dívkám (díl sedmý)
Anotace: Sedmý díl je pro Martiny, Mileny, Natálie, Ingrid, Denisy, Leony, Vlasty, Terezy, Elišky, Sáry. Dál pak pro všechny, jež si jej budou chtít přečíst
MARTINĚ
Čeká mě v kabátku,
čeká mě u kina.
Půjdem na pohádku,
těší se Martina.
MILENĚ
Dokud mi nepřijde zpátky
budu smutný šíleně,
a tak tyto čtyři řádky
chci věnovat Mileně
NATÁLII
Jo, to byla nepříjemná
patálie
Když mě postrašila z temna
Natálie.
INGRID
Řekla, že mám do večera
do dřeva dráp sfing rýt,
že je to dar pro pátera,
sdělila mi Ingrid.
DENISE
Před trsem kopretin
je modrá larisa
Čichá z ní do květin
rozverná Denisa.
LEONĚ
Zdála se jak pegas
v té záři neonů,
v které jsem ve Vegas
uviděl Leonu.
VLASTĚ
Proto, že nám právě dneska
došla zubní pasta,
křičí, že má muže mezka,
od koupelny Vlasta.
TEREZE
Koupil jsem si Octávii,
pět lidí v ní uvezu,
Tak jsem z Žatce do Podyjí
vzal stopařku Terezu.
ELIŠCE
Vykvetly v okolí
pampelišky.
Snad rostou ty stvoly
pro Elišky.
SÁŘE
Když maluje obličeje,
tužkou skici čmárá,
pak dá štětec do oleje,
vykouzlí tvář Sára.
Komentáře (4)
Komentujících (4)