.........můj citát.......co je láska?
"Víte co se říká o přátelství? že přátelství je jedna duše přebývající ve dvou tělech.....o lásce se tedy dá říci, že jsou to dvě duše přebývající v jednom těle..a když ta jedna duše unikne, zbyde po ní prázdná díra, která se jen tak zaplnit nedá...jen odežene radost a přivolá smutek."
Komentáře (0)