Hrál sis hrál

Hrál sis hrál

Anotace: ...

Noc bledá
téměř jako den
život tě hledá
tvůj není můj sen
Citů zeď už dávno spadla
není ta, co lásku kradla

Hrál sis hrál
jen let pár
láska je dar
trhajíc srdce v cár
a ty sis pouze hrál
Na ruce pouta dal
a prokletě ses přitom smál
hrál sis hrál...

Už nechci být
jen princeznou naivní
jež se vždy hned uklidní
a pak zkusí znova žít

Hrál sis hrál...

Temná čerň pohltí tvé jméno
opět a už navždy
zůstane před námi utajeno
to už víme každý.
Autor Giginka, 18.08.2009
Přečteno 383x
Tipy 13
Poslední tipující: Rošták Domča, Bíša, hašlerka, Pevya, Radek.oslov.Šafárik, J.U. Ray, Nergal, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Stip.

19.10.2009 12:46:00 | Bíša

líbí

něco hezké končí, ale něco mnohem krásnější začíná, ST

26.08.2009 23:00:00 | hašlerka

líbí

Hezká, líbí se mi.

22.08.2009 18:44:00 | Pevya

líbí

a pak, kdo si hraje ze nezlobi...ST

18.08.2009 18:46:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel