Pozorování hvězd
Anotace: ......ale jen dnes :)
Bude krásná noc na pozorování hvězd
chci pro Tebe přijet a chci Tě unést
do tichosti noci v horkosti léta
chci s Tebou sedět a tajnosti splétat.
V náručí noci, kdy tichost je snem
chci sdílet pocit, že s Tebou jsem
sledovat hvězdy a učit Tě snít
jen pro ten pocit, že s Tebou chci být.
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Tacca
Komentáře (1)
Komentujících (1)