Hoříš v mých vzpomínkách
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=wAdyhvZordE&feature=related
.
.
.
V pěně všedních dnů
Hoříš v mých vzpomínkách
Lásko
Vidím Tě všude
Ticho mluví Tvým hlasem …
Den se stejně jako Ty usmívá …
Noc mě objímá
Když sním, jsem Ti blíž
Ještě tolik dní
Než budeme zase spolu …
Ale nejde počítat vteřiny
Jako by věčnost stála mezi námi
A přesto jsme jedno tělo a jedno srdce
Spolu v každém okamžiku …
.
.
.
Přečteno 563x
Tipy 22
Poslední tipující: Giginka, ilona, PANGÁSIUS, Holis, Nola77, Házté, Bean, Pevya, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)