Píšu Ti písmenka
Anotace: Píšu Ti písmenka na horkou pleť, chtěla bych s Tebou být napořád - teď.
Píšu Ti písmenka prstama po tváři,
přeju si ať zas mi v duši mé zazáříš.
Píšu Ti písmenka nehtama po zádech,
přeju si s Tebou být, cítit Tvůj horký dech.
Píšu Ti písmenka prstem i na bříško,
přeju si mít Tě tu alespoň maličko.
Píšu Ti písmenka s háčky, co píchají jako růže,
teskním si po Tobě nikdo mi nepomůže.
Píšu Ti písmenka a mám jich už hodně,
přeju si ať srdce Tvé mým nepohrdne.
Komentáře (0)