Odpusť
Odpusť,
když se ve tmě ztrácím.
Odpusť,
když se domů potácím.
Odpusť,
ať jsi kdekoli.
Odpusť,
ať jdu kamkoli.
Odpusť,
není cesty zpátky.
Odpusť,
trhám naše stránky.
Odpusť,
zdálky slyším volání.
Odpusť,
je to naše poslání.
Odpusť,
dvě, tři špatná slova.
Odpusť,
jsou nám předurčena.
Odpusť,
ikdyž to tak moc bolí.
A odpusť,
však čas to spraví.
Odpouštíš?
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)