Láska? K smíchu!
Anotace: Pravá láska neexistuje
Láska dává křídla...
Ale k čemu tahle křídla jsou?
a kdoví kam tě dovedou
Snaž se mířit k oblakům
a blesk tě srazí z oblohy
Pak se jen těžko postavíš na nohy
Žádná láska není
kdo si jí teď cení
Jak je zrádná!
Jak je k smíchu!
Dejte jí kříž a nechte ji v tichu...
Komentáře (1)
Komentujících (1)