Do nebes
Kanoucí slzy z nebes
smutek objal mou duši
do zármutku mě přenes
jsem s tebou, snad to tušíš.
Jak lehkost křídel motýla
co vznesl se až k nebi
má láska v srdci uvízla
a píchá jako hřeby.
Dívám se tiše za křídly
mizejí mi v nebesích
mé oči vrásky pokryly
a slzy jsou jen v nich.
Smutek s láskou hrubě tančí
a pak hraje prim
duše tvá se k slunci vznáší
a nechává tu stín.
Přečteno 515x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (2)
Komentujících (2)