Anotace: ...
bytostně toužící poustevník
/jaké to paradoxy/
nejeden nad něhou by potměšile syk
však pro mnohé je to fakt sexy!
08.11.2009 07:27:00 | šuměnka
Vzíti svou lásku do dlaní
něžně ji na rukou kolébat
šeptat jí slůvka vyznání
potom ji vášnivě milovat.
26.08.2009 20:52:00 | s.e.n
Bytostně toužit
po duši a něze,
srdce své vložit
na oltář lásky
velekněze,
znamená cestou jít,
krajinou bez hranic,
touha je brát
a dávat ještě víc,
touha Ti do dlaní
klíče vkládá od komnat
devátých,
touha je cíl
a její šťastný smích ...
ST! :o))
20.08.2009 21:57:00 | jita.1965