Idiot&Saxana
máš svoji Saxanu
a já .. jen koně
nestýská se mi po něm,
když ho nechám v jiné tašce
vzpomínáš? po první flašce červeného jsme si byli blízko
vlastně.. ty mi chybíš
teď a tady
a jó.. i zítra
a tak dál
já chci jít v dál
a promiň mi, neumím být sama
a čekat,
kam až ji necháš natáhnout ruku
tolik vzruchu
pro pár kudrlin a milých úsměvů
ve chvílích mojí hlavy stětí
já jdu
a ty..... uleť na koštěti
Přečteno 385x
Tipy 10
Poslední tipující: Mraveneček, Kubino 2, Actafool, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)