Krátce
Setkání.
Zelené a modré jen
Setkají se letmo
(Ne) náhodou ? Další den
Zas se moment střetnou
A něco víc.
Proč taky ne?
Setkání očí je nevinné ...
...
Zelené a modré denně
Setkají se znovu
Staly se prý účastníky
Vzájemného lovu
Snad je to bavilo, nebo co.
Marně se snažili ztratit se v davu.
Loví se okolí pro zábavu!
Romeo a Julie.
...
Cože?
Už zas pondělí.
Kam se ty všechny dny poděly?
Stabilní i vratké,
Dlouhé – a tak krátké .. ?!!
Pryč.
...
Loučení.
Pár slov – a to asi stačí
Jedna slza řasy smáčí
A víc nic,
aby se to raděj´ nepřehánělo.
Z nevinného však vinné se stalo.
Jaktože stačilo tak hrozně málo???
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Deawe
Komentáře (0)