Nedotknutelná, nedotknutelný

Nedotknutelná, nedotknutelný

Anotace: Když i jed chutná sladce...

Proklínám, proklínáš.
Lituješ, nelituju.

Pátek,
ten den byl něčím zvláštní.
Pátek,
ten den už není dnešní.
Všude tma
a my dva.
A přece něco svítí
-průhledné zlato opojení.

Jako koráb, který ztroskotal.
Jako bubeník, co dobubnoval.
Jako jed, který chutná sladce.
Jako med, který trhá plíce.

Černé světlo kolem,
my prochízíme bojem,
však není tu prohry
a nepřichází výhry.
Hledám víru,
nemám tebe.
Ztrácím sílu,
nemám tebe.
Já jsem anděl,
ty jsi ďábel.
Tančit s tebou nemohu.
Jak odolat neodolatelnému?
Znásilněný slova letí.
Přítomnost je s námi
a přece tu není.
Je to mezi námi,
touha ustupuje vzrušení.

Nikdo není silný.
Nedotknutelná.
Nejsme jeden s druhým.
Nedotknutelný.

dej mi křídla,
pusť mě ven.
dlouho byla jsem uvězněna,
nebyl to jen sen.

Štípni mě,
uvěřím.
Škrábni mě,
poběžím.
Ubliž mi,
zapoměň.

Nezapomenu!
Autor Mak, 20.08.2009
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel