Na louce ...
Anotace: při západu slunce...
Zapadající slunce svítilo na louku,
kde seděl pár,
na čerstvě posekaném palouku...
On svíral ruku její
a do vlasů jí vplétal květy kopretin,
vzpomínal na jejich první políbení,
okolní vůni lesa a příchuť ostružin...
Vnímal jen ji a její krásu
a rázem cítil pocit bezpečí,
to v jejích pomněnkově modrých očích našel spásu,
proto obejmul ji, aby i on chránil ji ve svém náručí...
Přečteno 411x
Tipy 11
Poslední tipující: BERYL.K, WAYWARD, poustevník Jirka, Zasr. romantik, Stoneman, Pešulka, Bíša, boomslang, Házté, divoska_jaja
Komentáře (3)
Komentujících (3)