Hodina bez tebe...
Hodina bez tebe
je jako den
jako svět bez nebe
jako zlý sen
Slunce mi zapadne
za obzor z nudy
každého hřeje
jen mě jenom studí
Je mi tu smutno
v žaludku včel roje
tak přijeď už za mnou
a buď zas moje
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Kars, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)