Ticho
Anotace: někdy je jeden okamžit ticha více než tisíc slov a člověk se kterým promluvíme sotva pár vět je nám sympatičtější než ten jehož hlas se dá přirovnat k bzučení otravného hmyzu
v tichu
plném cizích hlasů
a myšlenek rodících se
slyším hlas tvé duše
tiše a skromě modlící se
za můj déšť
též tiše sedím
a poslouchám klapání
to se jen tiše točí
tvé tiché oči
tak jako ubývá k ránu
měsíční záře
ztrácí se dny z kalendáře
a jen vítr zná naše tajemství
a šeptá je do hloubi naších duší,
jak skvěle ho slyšíme zkrz zacpané uši
tvé sevřené rty
mi říkají kouzelná slůvka
nenávidím je a s nimi i tvůj hlas,
namísto nich chci slyšet tvé ticho
a naslouchat mu zas a zas
Přečteno 428x
Tipy 5
Poslední tipující: Adie.80, Earl, labuť, Jana M.
Komentáře (0)