Piš dále, jak to cítíš a ne snad, jak by to mělo být. To, co máš napsáno v profilu, je pravda. Určitě je to především o pocitech. Neznám žádné pravidla, jak by se básně měly psát, a proto taky píšu jen tak, jak mě napadne, jak se mi chce, co cítím.
24.03.2010 18:56:00 | dandelion-meadow