Zlomené srdce
Anotace: Křič na mě,bij mě a ubližuj,ale srdce mi prosím nelámej...pozdě...
Zlomilas mi srdce,
na půl rozlomila.
Řekla jsi mi trpce,
že nechceš být má milá.
Že pro tebe neznamenám,
to co by jsi chtěla.
Že to bylo hezké,
a toť věta celá.
Zlomilas mi srdce,
roztrhala v kusy.
Řekla jsi mi trpce,
že se nedočkám již pusy.
Že všechna ta láska,
že všechna ta něha.
Se vytratila z tebe,
ze tvojeho světa.
Zlomilas mi srdce
a to nyní křičí.
Cos mi řekla trpce,
to mě stále ničí.
Necítím již lásku,
ta mě akorát bodá.
Mám zlomené srdce
a můžem zato oba...
Přečteno 534x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, Maličká Peťulka, Prokešová, Sllunce, Giginka, boomslang
Komentáře (6)
Komentujících (5)