Dešťová
Anotace: nezavolal ... :(
*
poskvrněná
přesvědčením v bezútěšnost,
nádechy i výdechy
počítá do konce,
až zavolá
*
dešťová nostalgie
unesla sliby někam do moří
a na počátečním písmeně jeho jména
uhynula
i nostalgie jejího doufání
*
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: Zorenka Ježková, susana načeva, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)