Hvězdy
Na nebi se sráží kapky vody,
rozkvétá černý mrak.
Z očí padají zářivé hvězdy,
nezazáří, už je to tak.
Nahlédla jsem do vesmíru
pod závoj záhadné krásy,
našla jsem černou díru,
odkvetly veselé časy.
Padají z očí hvězdy,
ty toužebné přání nesplní.
Jsi ten jež tluče hvozdy,
jen štěstí sezónní.
Na ulici válí se potrhané nebe.
Hvězdy v blátě zapadly .
Vítr odnesl zbytky z tebe.
Jiskřičky v očích uvadly.
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: poetická ilona, jedam, Hloupá Květinka
Komentáře (0)