Až
Anotace: jo, bejvávalo...
až louka plná kvítí
bude líbat naše chodidla
až průběh našich vášní
nezarazí stavidla
ař noc na svém lůžku
nalezne nas v objetí
až naše těla budou
zaklesnuta v zajetí
až pohled našich očí
bude mísen jedním mořem
až do každého políbení
bude nádech lásky vložen
až letmý dotek dlaní
rozproudí nám v žilách krev
až každý den svůj rozbřesk
oblékne do duhových barev
až nebude příchodů - až nebude odchodů
teprv pak získame navždycky pohodu
Přečteno 336x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, greapy, Mbonita, Jarka, jedam, Kars, Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (3)