Čekám
Anotace: Právě jen a jen na tebe...
Pojď si se mnou hrát
Udělej mě šťastnou
A řekni:Mám tě rád
Pojď ke mě blíže
Zavři oči a buď
Tiše...
Pojď někam tam
Kam cesta nevede
Uděláme najbláznivější
Věc na světě
Pojď čekám právě na Tebe...
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
Komentáře (6)
Komentujících (6)