Krize
Anotace: Nejkrásnější pocity jsou tehdy,když není třeba snění
Když se snění
v realitu mění
Objetí vřelosti pozbývá
polibek nutností se nazývá
Srdce zkomírá
Vášen umírá
Odhodlání mizí
láska je jen vizí.
Sen končí
zásahem z venčí
Trpké probuzení
končí poblouznění.
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF, northcarolina
Komentáře (1)
Komentujících (1)