Anotace: Vždy jsem přemýšlela nad významem přirovnání "Láska jako trám".
též měl jsem lásky, velké, malé
jen jedna byla jako trám
ta co zlata lesk má stále
navzdory všem výhradám
k divným myšlenkám je branou
a zbytečně se člověk diví
že i při hře na schovávanou
nerezne a netrouchniví
:o)
Jiří senior
31.08.2009 08:42:00 | j.c.
Moc pěkná úvaha.
Mě jímá z toho rozvaha
že láska může jako trám
ztrouchnivět, a pak zbyde sebeklam.
ST.
28.08.2009 21:04:00 | Paulín
Láska jako trám?Toť otázka nad otázky
jen ať je hodně té pravé lásky...
24.08.2009 10:46:00 | Květka Š.