Začít tak věřit...
Anotace: Prostě výplod mé fantasie..
Začít tak věřit na slova
co lidi říkají dnes znova a znova.
Začít ta věřit na lásku
co lidi dávají tak často v nadsázku.
Začít tak věřit na boha
co lidem dává smysl života.
Začít tak věřit....
Začít tak věřit na slunce
který snad někdy vstoupí i do duše.
Začít tak věřit na Tebe
že Slova,Láska,Bůh,Obud a Slunce
Ti pomůže být semnou.
Začít tak věřit že budu s Tebou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)