Loučivá
Anotace: O konci, který přišel dřív, než začátek..
Sbírka:
Nahátky
Červánky zmizely,
zčernala tráva,
my dva si mysleli,
že jsem ta pravá.
V posteli ležíme
už každý zvlášť,
pro ně se snažíme
hrát, že mě znáš.
Červánky zčernaly,
zmizely stíny,
nahlas jsme přiznali:
"každý jsme jiný"
Hledíme na sebe
ve světle hvězd,
hladím tě po ruce
zaťatou v pěst.
Obloha vybledla,
dávno je tomu,
kdy se mi od tebe
nechtělo domů.
Přečteno 403x
Tipy 6
Poslední tipující: V e r u n k a, Kapka, Tacca, nejsembásník, Lůca K.
Komentáře (1)
Komentujících (1)