V osm na nádraží
V osm na nádraží
budu tam přesně
neboj, já nezaspím
těším se děsně
Od nádra projdem se
ke škole naší
po cestě můžeme
holuby plašit
Pozvu tě na oběd
ke stolu v menze
je na něm muškátek
(umělá verze)
Na kafe z matu
můžem pak zajít
zvládnem-li pod ním
drobáky najít
Nediv se tomu
řek sem to mockrát
že jsem jen prachbídná
vesnická socka
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Veru, Le ver luisant, Zpátky, Kapka, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)