..Mým dobrem je Bůh..
Anotace: našemu andílkovi k jeho zítřejšímu 2-letému výročí
V běhu smích a v smíchu běh se roztomile splétá
na prahu chápání rozněžnělého světa
pro chvíle oddechu a smyslů rozehraných
Tobias ukrývá glanc rytíře i šaramantnost panny…
V lásce klid a v klidu mír se samojistě pojí
na křídlech proměny, jak patron na Orloji
pro chvíle nesměnné a stavy šťastných duší
Tobias s vánkem vzad. Ta nedbalost mu sluší…
Ve spánku zář a v záři jas se do prostoru noří
na cestách spletitých po souši, nebi, moři
pro chvíle nynější a nitra k pohlazení
Tobias čistý zdroj. Mazlivá cennost cenin…
Přečteno 443x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, Marfuša, Taog, Bíša, Mbonita, Cecilka, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)