Anotace: (azda možno nájsť nádej v smútku, pociťovka, možno aj pre zronených)
Jurko, ráda si u Tebe pročítám a věř, že každé slůvko má své místo, kouzlo, které utváří Tvé dílko...
28.08.2009 22:56:00 | NikitaNikaT.
st Jurajko
27.08.2009 14:04:00 | rybí prdy
Co nejméně smutku ve tváři, z radosti slza zaleskne se, víra a láska uzdraví, člověk ze zklamání poučí se a nelekne se. Pěkně ti to notuje, ať ti hudba dál v uších zvoní, tvá duše propluje bez šrámu, mezi dusotem koní.
25.08.2009 22:41:00 | strawbery