Anotace: ... tančí v noci s námi ...
víla
co přináší
sdělení
že..láska
ještě je..
tady
tam
zde
hned
vedle..
za oknem
u dveří
křehká jak pápěří
ve větru nesená
na kolena klesám
a říkám
jí
nespi,okouzli..nás
ST
26.08.2009 19:15:00 | Mbonita
pod víčka vkládá vůni dálek,
zlé sny zavírá na korálek.
A tančí..
vášnivě
ST
26.08.2009 10:48:00 | hašlerka
Víly jsou krásné
a nejen ty noční
jen s nimi při ránu
zpívat si začni...
26.08.2009 10:18:00 | Květka Š.
Miluju tu vílu,
co krátí mi probdělé noci,
kéž ve snu s ní splynu,
rohypnol beru ku pomoci
ST
26.08.2009 09:55:00 | Kars