... mám ji rád ...
... ale je to láska
- neopětovaná ... :-))
***- ...kdo ví ...
kdyby se znenadání objevila
... jestli bych jí z neznalosti
... ... nezakroutil krkem ...
03.09.2009 11:12:00 | HarryHH
Noci svlečená, otevři mi bránu
byť beze hvězd jsi, nejtemnější
či pyšně zářící, že provází tě sníh,
noci rozkoší, jak znával jsem tě z knih,
Obejmeš mě něžným gestem gejši
ty noci svlečená ze županu?
***
Jiří senior
01.09.2009 14:53:00 | j.c.