Polibek

Polibek

Anotace: Budím se a ty spíš dál. Dívám se na tovu krásnou tvář, tvář která v každém...

Budím se a ty spíš dál.
Dívám se na tovu krásnou tvář,
tvář která v každém probouzí touhu,
nevzpírat se a poddat se kouzlu.

Čas plyne prostorem, když srdce se zastaví,
právě v té chvíli, kdy rty mé se zachvějí.

Vysloví větu která probudí city,
Miluju tě a chci tě teď cítit.

Vítr se zastavil na malou chvíli,
právě v tom momentu, kdy rty se zkříží.

Polibek planoucí ohněm lásky,
s kterým se probouzíš když ze snů se vracíš.
Autor ArchimondS, 26.08.2009
Přečteno 605x
Tipy 4
Poslední tipující: Prokešová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
líbí

,,Pane jo....krásný ranní polibek"...ST:

28.08.2009 12:45:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel