Úzkost
Ta úzkost,úzkost vyvěrá
ze samých hlubin duše
a nikdy žádná pověra
nezněla tak hluše ...
...jak ta,co lásku líčí nám
že překoná noc temnou,
že úzkost patří hlubinám,
no,mluvíte se mnou ...
...a já toužím,
na mou věru
-byť se soužím
tu pověru
pravdou viděti.
Láska žádá oběti ...
Přečteno 355x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, enigman, Sleepwalker, hašlerka, Markéta.., Mbonita, Veru
Komentáře (4)
Komentujících (4)