Tvé rty
Bloudím ztichlým krajem
a mlčky přemýšlím nad tím tajem,
proč rty tvé tolik mě vábí?
Připomíná jejich dotek měkké hedvábí?
Bojím se ptát i to zjistit,
vím, že už tě nebudu chtít opustit,
že budu chtít tvé rty vlastnit
a všechny jejich polibky okusit.
Jak chutnají chtěla bych vědět,
jen nevím,zda ti to chci povědět.
Přečteno 639x
Tipy 9
Poslední tipující: Coriwen, susana načeva, losscar, Sweet KiWi, Bíša, greapy, Prokešová
Komentáře (1)
Komentujících (1)