Láska naruby
Anotace: Kdo pochopí....pochopí....klaním se má ucta.
Sladce bych tě sváděla.
Vím to bych neměla.
Okatě dívám se do tvých očí.
Tebe to výrazně točí.
Chodíme okolo sebe.
Vnímám tě až mě to zebe.
Letmé doteky myšlené jinak.
Ze všech nejlepších afrodiziak.
Bude to tak a ne jinak.
Lásek z rozumu se držíme.
Za lepší život se modlíme.
Cizí za nevěru soudíme.
Po večerech polštáře solíme.
Dá se to ještě snášet.
Nemoct se stebou vznášet?
Musíme, jinak to nejde.
Dítě se bez nás neobejde.
A tak doufáme že nás to přejde.
Co hůř každý máme to své.
S jiným, sdílíme to zlé.
A tak náš život hořce plyne.
Mezi námi láska kyne.
Můžeme doufat.
Třeba si někdy budeme troufat.
Převrátit rodiny naruby.
Utrhnout dětem od huby.
A znovu hnát se do záhuby...lásko
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Lenullinka, V e r u n k a, Sacrifice, Alasea
Komentáře (0)