Proč?
Anotace: No com, nemám k tomu už co napsat. Nechci abyste mi psali komentáře, že to chápete, protože tohle se nedá z této básničky pochopit.
Proč si pořád studený
a neznáš v bolesti meze,
Proč si lásce vzdálený
a do mě zklamání leze,
Proč vše na mě zchazuješ
a nic ti není líto,
Proč mě vlastně nevaruješ,
nesnáším tě-teď konečně vím to,
Proč mi na tobě ještě záleží,
vždyť chováš se jak debil,
Proč tvé srdce jiné náleží,
kéž bys raději nebyl...
Komentáře (2)
Komentujících (2)