Kouzelník
Jsem plná lásky, v okrajích přetékám,
srdce se přelilo do ranní rosy,
nemůžu uchopit vášnivý uragán,
přehnal se postelí a dnešní nocí.
S prvními hvězdami ve dveřích stál,
do mojí náruče padaly květy,
zdálo se, že snad se i trochu bál,
pak tiše začaly rotovat světy.
Tvá vůně proťala zjitřené smysly,
do kůže vpila se jak vzácná réva,
dva šípy Amorků nad námi blýskly,
trčí tu v pelesti z cedrového dřeva.
Na těle milión kouzelných doteků,
ještě teď nabývá moje krev vzrušením,
snažím se nasytit vzácného všeléku,
dávat jej po kapkách je velkým uměním.
Tobě se zdařilo vyléčit duši mou,
tajemné verše snad pod kůži psal,
zaklínal bolesti mocí svou čarovnou,
magii lásky mi do srdce dal.
Přečteno 434x
Tipy 39
Poslední tipující: vodnař, Krásná Princezna, Pevya, Bíša, s.e.n, Radek.oslov.Šafárik, Tanzania, carodejka, kroužek, Mbonita, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)