Mezi nebem a peklem
Anotace: Je to jen útržek minulosti...Ale čí?
Jako anděl co s ďáblem se spojí,
starý příběh a rány co bolí,
jako anděl co spadl z měsíce,
ten kterého našla si jedna ďáblice.
Anděl, kterému zlo cestu křížuje,
hledá tu, kterou miluje,
ona ho ale nechtěla a nechce,
řekla to rázně, přec tak lehce.
Nechce anděla co s ďáblem se pojí,
to radši sama zaprodá duši svojí,
člověku, kterého miluje,
škoda jen, že i on ji zraňuje...
Přečteno 457x
Tipy 45
Poslední tipující: losscar, Pevya, Churry, Nergal, Isquieasuus, Giginka, kikis, kleopatra.sedma, jehlaspichlas, Házté, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)