Moře
Anotace: ...o lásce k moři...všem,co ho milují a zvláště těm,pro které je momentálně moc daleko...
Ve tři ráno procitla,
zalilo ji hoře.
V hlavě se jí promítla
vzpomínka na moře.
Kdys dávno tam odjela
s téměř prošlým pasem,
prachy téměř neměla,
šla za srdce hlasem.
Jela tenkrát autostopem
a i když se bála,
někdy věci brala hopem,
o moře moc stála.
A pak už ta sladce slaná
vůně na jazyku,
tančí celá rozjásaná
v šumu vykřičníků.
Princezna na břehu moře
vlhký vánek na tvářích,
ta ví hodně o pokoře,
co je dobro a co hřích?
A teď někdy pozdě v nocích
tváře zas jí hoří.
Sní o v písku tisklých krocích,
sní o slaném moři.
Přečteno 451x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Bíša, Sweet KiWi, NikitaNikaT., Gudula, Mbonita, hašlerka, bejbyyyy, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)