Šla bych...
Anotace: rychlovka z pocitu... beznaděje:(
K pramenu řeky šla bych pro Tvůj pohled…
Na kraj světa pro Tvoje pohlazení…
K ďáblu pro Tvůj polibek…
Dneska už nebude to pobavení,
Žádný smích a žádné hraní.
Vážný výraz …
V očích slzy…
Neumím říct, jak moc mě mrzí…
… že nevěděla jsem.
Že zklamala jsem a zranila Tě… vím…
A nevím, zda to odčiním.
Promiň
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Sacrifice
Komentáře (2)
Komentujících (2)