Alej ztracených jabloní

Alej ztracených jabloní

ALEJ ZTRACENÝCH JABLONÍ
------------------------------------------------------

Jdeme spolu krásnou alejí
Stromy do nás novou lásku nalijí
Láska, co mě snad uchvátí
Jsou dva spolu, rozevlátí.

Možná, že se ve všem pletu, co já vím
Když však tvá ústa jako jablko zřím
Co to se mnou je? Jsem snad chorý?
Je to láska, velká jako hory.

Jsem plást a ty jsi ve mě med
Počkej, než si vezmu skotský pléd
Počkej, až oheň se v kamnech rozpraská
Pokud krb zhasne, i mé srdce popraská.

Možná, že skončím jednou tyto řádky
Jsi moje krásná princezna z pohádky
Třešně dej si za své krásné uši
I ty třešně, žes kráska, jak já tuší.

Půjčim Ti brýle své sluneční
Dnes obzor je obzvláště sváteční
Obejmi mě a sedni si na skálu
Hlaď mě a dotýkej se pomalu.

Pohleď dolů, voda se o příboj tříští
Kde sedět budou zde milenci příští?
Nebudou! Až láska do tebe pronikne
Alej ztracených jabloní i pláž zanikne.
Autor Zasněný básník, 28.08.2009
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: Adie.80, staruska, Bíša, Dev_LATea_princess, Danik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je v tom hodně citu

09.09.2009 13:16:00 | staruska

Dokonalost...:)

29.08.2009 00:11:00 | Dev_LATea_princess

Krásnááá:)

28.08.2009 18:11:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí