Vidíme naše chyby a přesto se milujeme..
Anotace: Nebáseň.... hodně hluboké city....
Bloumám,
nějak mezi dny
a slovy
sluncem
a zprávami
od Tebe.
Vzdálenost
tak trochu
bolí..
Můžu Tě
milovat
i zítra?
Mé srdíčko
si stýská
po nocích
v chladném objetí
saténového
povlečení
- sama.
Nemůžu se nabažit
Tvé přítomnosti
objetí
polibků
hlasu
a ty oči!
Here comes the sun.
Je to o nás
životě
vášni a lásce
ústupcích
pochopení
o něžných slůvcích
o tom to chtít.
Chtít
s druhým žít.
Vidíme
naše chyby
a přesto
milujeme.
Jako bychom
tancovali
mezi vším
a všemi.
(spolu)
*
*
*
Opravdu si mě chceš vzít?
Protože já Tebe ano.
Přečteno 399x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, Alex Foster, Miroslav Možný, Fenceless
Komentáře (0)