Chtěl jsem ti vyprávět
Chtěl jsem ti vyprávět
o dnešní noci
o tom, jak upadla's
do spánku moci
o tom, že nádherný
je pro mě pocit
nemuset se tě
o polibek prosit
o tom, jak chtěl bych tě
na rukou nosit
Pokud o to budeš stát...
...jestli ano (a to se může stát!)..
...budu rád...
Přečteno 519x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín
Komentáře (2)
Komentujících (2)