Končím s psaním smutných básní
Končím s psaním smutných básní
máš už toho asi dost
stokrát radši bych ti teď psal
pro smutek NE, pro radost
Máme na to jiný názor
já to vidím jasně
tvý jméno s mým dohromady
zní pro mě furt krásně
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: Pideina, Zefi, Paulín
Komentáře (2)
Komentujících (2)