Aj nejoblíbenější píseň se dokáže ohrát, tak jako ochladne cit, když láska odchází. Ale nezapomeň, že lásku, nahradí zasejkc jenom láska... Hlavu vzhůru, všecko má své řešení, jen se temu umět postavit. Já to vím, znám moc dobře... ovšem horší je, blbé je, když nechce druhá strana, to je pak každá snaha marná... a tak snadno může stát, že teho nejhoršího člověka budeš ty a pokaždé se ohlížet, zdali Tě opět někde nenapadne a to 24hodin denně, 7dnů v týdnů, 4týdny v měsíci, 12měsíců v roce...
06.09.2009 15:46:00 | NikitaNikaT.
chces-li smutek dal nositi
pouslouchej tu jeho pisen klidne dal
vis vsak presne,
co mas rada ty?
jaka je ta tvoje pisen?
posilam letme pohlazeni,
i smutek jednou skonci,
preji pak krasne rozedneni
01.09.2009 08:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba