tak raději s úsměvem....
proč být ta s vážnou tváří....
tak je to špatně, a sotva se to zdaří
tak raději s úsměvem
a raději bez těch chmur....
i já bývala vážná..... a to byl ortel můj...
ta paní s tváří vážnou.... a on se toho bál...
a v nejednom psaní, se na mou vážnost ptal...
a tak se pouč dítě, to cesta špatná je...
dnes říká Miluji Tě...
(a bylo na mále)
tak konec tváří vážným a pochybnostem svým
dej mu smích a štěstí.... a bude jenom Tvým.
10.09.2009 10:39:00 | MalaIzis