Asi anděl
Anotace: právě jsem se zamilovala a v kombinaci s alkoholem si připadám jako velebnosti ve filmu slunce seno...zároveň to potřebuju dostat ven.
Potkala jsem anděla.
Aniž bych věděla.
Bojím se bojím začít si stebou.
Co když křídla tvá zatřepou.
Vydají se cestou sveřepou.
Přísaháš slibuješ.
Budoucnost maluješ.
Kdo ví zda mě fakt miluješ.
Bojím se přitáhnout křídlo tvé.
Aby vše nakonec nebylo zlé.
Toužím líbat tvá ústa.
Dam toužících je tu spousta.
A tak vahám zda jsi opravdu anděl.
Co mým srdcem zachvěl.
Bojím se přetvářky.
Tvoří jen překážky.
Andělů náhražky.
Přečteno 566x
Tipy 11
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, Pevya, Violette, Samotář Samotinký, labuť, Nút, Caracol
Komentáře (5)
Komentujících (5)