Anotace: Requiem za lásku
..Pěkné reguiem..ST:
29.08.2009 09:19:00 | Acham
Ty jo nádhera .. jheště nikdy jsem neslyšela básenku jako melodii a tuhle... ha až mi z toho běhá mráz po zádech... nádherná a ..i když smuténková.. snad že ses mi trefil do nálady a vůbec..
29.08.2009 04:37:00 | Nút